Abang sepupu rogol kanak-kanak 2 tahun sampai mati

Mayat kanak-kanak berusia 2 tahun telah ditemui dalam keadaan menyayat hati terlentang dan luka lebam di bahagian kepala di sebuah kebun berhampiran rumah pelaku di Desa Girimulya Bogor.

Pihak polis telah menahan pelaku, 26 tahun yang merupakan abang sepupu kepada mangsa sendiri untuk siasatan lanjut, di mana semasa dalam siasatan pelaku telah mengaku bahawa :

* Mangsa datang ke rumah ibu bapa pelaku untuk bermain-main dengan sepupu-sepupunya.

* Mangsa kemudian diajak masuk bilik oleh si pelaku, di mana si pelaku terus cuba meraba kemaluan mangsa, tetapi mangsa terus menolak dan mula menangis dan menjerit.

* Geram dengan tindakan mangsa, pelaku kemudian membaringkan mangsa, melilit mangsa dengan selimut dan kemudian menekup muka mangsa dengan bantal untuk mendiamkan mangsa.

* Apabila mangsa sudah tidak bersuara, pelaku terus merogol mangsa beberapa kali sehingga puas sebelum menyedari yang mangsa sudah tidak bergerak dan meninggal.

* Panik dan takut, si pelaku terus menyembunyikan mayat mangsa di dalam almari , dan kemudiannya membuang mayat mangsa di kebun belakang rumah ibubapa si pelaku itu sendiri pada keesokan harinya.

Bila nafsu menguasai segala-galanya…..moga si pelaku mendapat hukuman yang setimpal, dan arwah ditempatkan di kalangan orang beriman.

Sumber – generasivariality

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *