Buktikan Jantina Sebenar, Ada Orang Minta Gambar Bogel Nizam Rahman

Nama Nizam Rahman bukanlah nama yang asing lagi di kalangan pengguna media sosial.

Sering menghasilkan video-video lucu dan viral, kini Nizam setanding dengan individu-individu popular di media sosial.

Mula popular sejak meniru gaya-gaya selebriti tempatan melalui aplikasi Dubsmash, kini Nizam mula beranikan diri dengan membuat iklan-iklan digital yang cukup kreatif.

Selain terkenal dengan jalan cerita yang menarik, Nizam juga terkenal dengan watak Ramona yang sering dibawa olehnya.

Ini antara videonya yang mendapat perhatian

Part 1 : semburan menghilangkan kemurungan . Betul ke dengan sekali sembur, boleh ubat penyakit murung? Sekali sembur boleh menari bum bum tam tam 💃💃 dengar macam lawak kan? Tak caya tengok video ni sampai habis baru tahu jawapan dia 🤡🤡 . . Jahat kan ramona, dia kene kan org awam untuk menari dengan dia..tapi memang betul la, perfume @dhiara_hq ni bau dia memang boleh buat korang happy❗️Korang menari la sampai berjurai2 peluh, perfume Dhiara ni boleh maintain sampai 8 jam..ramona dah bau da perfume ni, dan bau dia sangat menarik ,xsama macam perfume lain, meh baca kejap kelebihan Dhiara La Vanilla ni. 👇👇👇 . Dhiara Fragrance adalah produk yang dikeluarkan oleh Syarikat Zuaz Trading. Dhiara Fragrance adalah produk Terbaru dan mengeluarkan perfume jenis Lavanilla (Lavender+Vanilla) Antara keunikan Lavanilla perfume : 🌺Ekstrak dari bunga Lavender 🌺Mempunyai 2 bau dalam satu jenis (Lavender dan Vanilla) 🌺Baunya manis seperti gula-gula 🌺Wangian yang segar 🌺Berkualiti 🌺Tahan Lama 🌺Sesuai digunakan untuk lelaki dan perempuan 🌺Tanpa Alkohol 🌺Sesuai digunakan semasa indoor outdoor 🌺50 ml 🌺Harga yang berpatutan 🌺Boleh dibawa sembahyang . @dhiara_hq @dhiara_ha @dhiara_hq @dhiara_hq @dhiara_hq . #reviewnizam #perfume #wangi #malaysia #perfumemurah #minyakwangimurah #vanilla #perfumevanilla #bestseller #kualalumpur

A post shared by Nizam Rahman 💯% (@nizam_rahman) on

Part 1 . ramona kate perry . . Meh sini nak habaq sket ni, siapa rasa diri kurang cantik tu jangan risau, korang boleh pakai bulu mata dari @saas.lashes_hq, Terus letak je muka korang boleh jd barbie dolls. Tak payah nak mekap beriya sangat dah lepas ni, Sebab bulu mata @saas.lashes_hq ni da bagi mata korang seksi 👀. . Apa kelebihan bulu mata @saas.lashes_hq 👱🏻‍♀️ 100% asli human hair 👱🏻‍♀️Bulu mata original 👱🏻‍♀️Boleh dipakai 9 ke 10 kali pemakaian 👱🏻‍♀️Sangat ringan 👱🏻‍♀️Neutral 👱🏻‍♀️Sesuai utk apa2 event(pergi kerja pun boleh) 👱🏻‍♀️Pilihan Mekap2 artis Malaysia dan Brunei . Ramona sendiri dah cuba bulu mata ni, memang mudah dipakai dan rasa ringan dimata 👁. . ❤️Uols boleh beli secara borong 20-50 PCS ❤️30 to 50 pcs akan mendapat harga agent uols❗️ ❤️Nak beli sikit2 pun boleh nokkkk . Siapa nak cantik macam che'ta meh cuba bulu mata @saas.lashes_hq . Dijamin selamat 👍🏻👍🏻 . #reviewnizam #eyelashes #bulumata #eye #sexy

A post shared by Nizam Rahman 💯% (@nizam_rahman) on

Namun apabila terlalu serasi dengan watak tersebut. Ramai netizen yang mula mempersoalkan apakah jantina sebenar Nizam sehinggakan dia mula rimas dan tertekan dengan soalan-soalan sebegitu.

Melalui sebuah video, Nizam menjelaskan segala isu dan menegaskan dirinya adalah lelaki bukannya perempuan.

Malah dia juga membuktikan dia mempunyai halkum, cukup kukuh untuk membuktikan jantina sebenarnya.

Kan dah marah ni 👿 saya bkn melawak tau, sy serius..jangan cakap x takut

A post shared by Nizam Rahman 💯% (@nizam_rahman) on

 Bukan sekali tetapi dua kali video seperti ini di muat naik di Instagram.

Malah lebih melucukan, di video kedua instafamous ini turut memberitahu ada pihak yang meminta gambar bogel untuk buktikan jantinanya.

Haishhh macam tu sekali???

Namun dia menganggap perkara ini sungguh tidak masuk akal dan melampau serta engan melayan permintaan seperti ini.

Stress nya 😫ada org nk tgok pic naked 🙄 @nizam_squad

A post shared by Nizam Rahman 💯% (@nizam_rahman) on

sumber : mediahiburan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *