Pelajar perempuan tingkatan 5 hamil tiga bulan lakukan seks dengan lima lelaki

“Lelaki yang mana satu bapa pada kandungan ini?” Dengar pun sudah seram. Bayangkan sahaja apa yang berlaku sampai persoalan sebegini boleh timbul!

Semuanya gara-gara seorang pelajar perempuan tingkatan lima disahkan hamil tiga bulan selepas melakukan hubungan seks dengan lima lelaki dalam tempoh masa hanya lapan hari.

Ya, kisah benar ini berlaku di Kelantan dan menurut sumber Sinar Harian, kejadian berlaku di empat lokasi berasingan antaranya Bachok dan Kota Bharu.

Menurut ceritanya, pelajar perempuan tersebut memang selalu kerap ponteng sekolah dan rupa-rupanya pergi bermadu kasih dengan teman lelaki yang juga rakan sekelasnya sendiri.

Selepas puas, teman lelakinya meninggalkannya dan dia mengadakan hubungan seks pula dengan rakan teman lelakinya.

Tak cukup dengan itu, datang pula seorang lagi lelaki yang lain yang turut sama melempiaskan nafsu dengannya.

Kisah bersambung lagi bila pelajar perempuan tersebut menerima panggilan di rumah dari seorang lelaki yang tidak dikenali. Mereka berjumpa dan melakukan hubungan seks.

Belum habis lagi, selepas habis ‘sesi’ tersebut, dia ditinggalkan berhampiran lampu isyarat sebelum dibawa ke sebuah hotel oleh seorang lagi rakan yang lain.

Di hotel, dia berkenalan pula dengan rakan kepada penjaga hotel tersebut dan macam biasa turut melakukan hubungan intim lagi!

Aduh, baca pun sudah pening. Macam larian baton pula, boleh ‘pass’ dari seorang ke seorang yang lain!

Jadikan kisah ini sebagai pengajaran. Semoga kita dan keluarga dilindungi dan dijauhkan dari perkara sebegini.

Sumber – CARI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *