10 Transgender yang paling cantik dan popular di laman sosial..

Ini adalah senarai 10 wanita transgender yang cantik dan semuanya sangat popular dalam talian diatas kecantikan mereka. Mereka ini bukan saja menjadi terkenal kerana menjadi wanita yang cantik, tetapi kesemuanya telah berjaya dalam bidang yang berbeza juga!

10 – Chalisa Rose

Chalisa adalah pelakon transgender yang bertambah hebat selepas muncul dalam peranan kecil satu drama komedi Cina. Peminatnya ternyata kagum dengan penampilan beliau dan kini dia menjadi sebutan ribuan peminat!

9th – Patta Nadia

Patta adalah model yang dinobatkan sebagai Miss Mimosa Queen Thailand pada tahun 2015. Sejak itu dia aktif sebagai model dan penari bebas.

8th – Pemika Pynk

Pemika ditembak selepas menjadi jurucakap bagi hospital pembedahan kosmetik di Korea! Dia kini mempunyai Facebook yang mencatatkan jumlah seramai 100,000 peminat.

7 – Monthana Jeen

Monthana menjadi terkenal secepat kilat apabila dia muncul di dalam iklan tentera untuk lelaki Thai.

6 – Woranun Frame

Woranun mengejutkan pelayar internet apabila dia juga menghadiri pemilihan tentera. Dia dikecualikan daripada tentera, namun beliau banyak muncul dalam wawancara TV bagi mempromosikan khidmat ketenteraan.

5 – Rinrada Yoshi

Rinrada adalah seorang pelakon yang menjadi topik hangat di media sosial untuk “wajah anak patung “nya. Dia muncul dalam video muzik dan filem, yang membantu dia mencapai hampir sejuta pengikut di Instagram.

4 – Nathachat Hana

Nathachat adalah seorang transgender yang menakjubkan dengan profil dan karier pemodelan yang hebat. Dia menjadi kegemaran peminat ketika dia mengikuti ujian pemodelan yang dipanggil The Face Thailand Season 3 !

3 – Chananchida Blossom

Chananchida adalah seorang peserta pertandingan yang sama dengan Nathachat Hana. Beliau juga merupakan peserta pilihan dalam pertandingan yang paling berprestij Thailand untuk wanita transgender – Miss Tiffany’s Universe 2013 !

2 – JIratchaya Mo

Model cantik ini memenangi Universe Miss Tiffany dan Miss International Queen – pelukis kecantikan antarabangsa untuk wanita transgender!

Setelah menerima gelarannya, dia mengecutkan para peminatnya dengan muncul di pertunjukan nyanyian Thai yang popular iaitu ‘I Can See Your Voice’.

1st – Treechada Poyd

Treechada merupakan seorang pelakon ikonik Thai dan menjadi sumber inspirasi kepada banyak transgender Thailand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *