Cara Berkesan ‘Stalk’ Insta Story Kawan-Kawan Tanpa Diketahui

Ada sesiapa lagi ke yang tak kenal dengan aplikasi Instagram yang memang sanagt terkenal sekarang ni. Mesti anda juga salah seorang pengguna tegar Instagram, kalau begitu anda semua mesti kenal sangat dengan ‘Insta Story’ yang ada kat dalam tu. Ciri yang boleh dikatakan baru diperkenalkan ni sangat popular sekarang, tambah-tambah bagi yang jenis suka ambil tahu tentang kehidupan orang lain terutamanya artis kesayangan kan.

Tapi, rasanya lebih seronok kalau dapat tengok tanpa pengetahuan tuan punya badan kan..barulah syok nak ‘stalk’. Tak tak macam mana? Jom ikut step dibawah ni.

1. Download Aplikasi Story Saver

 

Bagi pengguna Android boleh download di Google Play Store, manakala pengguna iOS pula sila download di Apple Store seperti biasa.

2. Log in Guna Akaun Instagram

Bila dah install aplikasi tadi, anda cuma masukkan username dan password akaun instagram anda yang sedia ada.

3. Siap! Dah Boleh Tengok ‘Stalk’

Sekarang anda semua boleh la tengok insta story semua followers tanpa pengetahuan mereka. Apa lagi pegi cepat tengok apa yang ada dalam story bekas kekasih, bekas janda, bekas bff dan segala jenis bekas lagi yang ada. Hahaha..

Selamat Mencuba dan selamat maju jaya. – utaranews.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *