Ramai Gadis Patah Hati Kerana Kenyataan Haqiem Rusli

Sejak penyanyi Haqiem Rusli mengakui yang ada seorang wanita telah membuatkan hatinya berbunga, ramai peminat wanita Haqiem terutama sekali yang mengikutinya di Twitter patah hati.

Ini kerana, penyanyi yang terkenal menerusi lagu ‘Tergantung Sepi’ itu telah membuat satu pengakuan di Twitternya mengatakan yang hatinya sedang berbunga kerana seorang selebriti terkenal iaitu Neelofa. Eh, eh, kenapa pula?

Rupanya hati Haqiem ‘berbunga’ sebab dengar pengakuan pengacara dan juga pelakon cantik, Neelofa yang juga menyukai Haqiem Rusli di program Meletup. Hamboi hebat Haqiem Rusli ini sehinggakan wanita idaman ramai seperti Neelofa turut jatuh hati dengannya.

Patutlah ramai gadis-gadis frust menongeng, mana tidaknya wanita yang suka Haqiem itu Neelofa yang bukan sahaja cantik tapi usahawan yang berjaya, orang kata ‘beauty with brain’, jadi memang melepaslah.

Malah, ada juga peminat yang bertanya semula adakah hati Haqiem akan turut berbunga jika mereka katakan sama seperti yang Neelofa katakan. Uih sampai macam itu sekali. Tetapi yang sebenarnya tiada apa yang perlu dibimbangkan, Haqiem cuma ingin kongsi rasa gembiranya sahaja.

Yelah, siapa tak gembira bila dapat tahu diri mereka disukai Neelofa. Kalau bukan Neelofa pun jika disukai oleh selebriti yang mereka minati. Jadi, untuk peminat Haqiem Rusli tiada apa yang perlu dibimbangkan. –utaranews.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *