Maria Ozawa Takut Ditinggalkan Kekasih

Maria Ozawa atau lebih dikenali sebagai Miyabi yang dilahirkan di Hokkaido, Jepun telah memulakan kerjayanya dalam industri filem dewasa Jepun (porno) atau Japanese Adult Video (JAV) pada tahun 2005, dan dalam ribuan wanita yang menyertai JAV, Maria Ozawa adalah yang paling terkenal.

Namun, pada than 2010, Maria memutuskan untuk bersara dari industri JAV dan lima tahun selepas bersara, Maria telah berpindah ke Filipina dan sepanjang menetap di Filipina, Maria telah bertemu dengan seorang jejaka yang kini kekasihnya, iaitu pelakon kacak bernama Jose Sarasola.

Hubungan cinta mereka mula didedahkan pada publik pada tahun 2017 apabila Sarasola memuat naik gambar mesranya bersama Maria di Instagram, dan sejak dari itu, pasangan itu sering dilihat memuat naik gambar mesra mereka di media sosial.

Meskipun mempunyai keingin untuk berkahwin dan membina keluarga sendiri, tetapi disebabkan oleh pekerjaannya sebelum ini, ramai orang telah mencemuhnya dan kata-kata cemuhan netizen itu turut meninggalkan kesan pada Sarasola.

Dan, itu membuatkan Maria bimbang yang teman lelakinya itu mungkin akan meninggalkannya kerana tidak tahan dicemuh netizen tetapi disisi lain Maria tetap yakin yang hubungan cintanya bersama Sarasola akan berakhir dengan kebahagiaan. –utaranews.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *