Brad Pitt Kembali Intim Dengan Bekas Isteri

Beberapa hari lepas, pelakon yang terkenal menerusi sitkom ‘Friends’, Jennifer Aniston telah mengumumkan yang perkahwinannya dengan Justin Theroux gagal diselamatkan dan mereka secara rasminya telah berpisah.

Berita mengejutkan itu telah mengemparkan peminat Jennifer namun meskipun telah berpisah tetapi hubungan pasangan itu masih dalam keadaan baik dan meminta supaya tiada pihak membuat spekulasi negatif kerana perpisahan itu berlaku dengan cara yang baik.

Namun disebabkan oleh berita perpisahan itu, timbul pula gosip terbaru apabila Jennifer dikatakan telah kembali intim bersama dengan bekas suaminya yang juga baru sahaja berpisah dengan isterinya iaitu Brad Pitt.

Oleh sebab Jennifer dan Brad Pitt telah kembali solo semula, ramai netizen mempersoalkan adakah pasangan itu akan menyambung semula perkahwinan mereka yang pernah terputus ditengah jalan suatu ketika dahulu.

Namun, itu semua masih satu spekulasi kerana Brad Pitt mahupun Jennifer masih belum mengeluarkan sebarang kenyataan berhubung isu itu.

Sementara itu, Jennifer dan Theroux telah berkahwin pada 5 Ogos 2015 selepas bercinta selama dua tahun dan hasil perkahwinan itu, mereka tidak dikurniakan cahaya mata. –utaranews.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *