Netizen Mohon Maaf Selepas Tuduh Ayda Jebat Sombong Dan Berlagak

Baru-baru ini, seorang penguna Twitter telah meluahkan rasa kecewanya pada pelakon serta penyanyi, Ayda Jebat selepas ditengking oleh Ayda sewaktu ingin menjelaskan mengenai cara mengunakan mikrofon pada penyanyi itu.

Dalam tweetnya, pengguna itu telah mengelarkan Ayda sebagai seorang yang sombong dan berlagak kerana menengkingnya dan memberikan jawapan yang dia tahu cara untuk memakai mikrofon itu. Sejak dari ‘insiden’ itu, penguna itu mengatakan yang dia mula membenci Ayda.

Malah, tweet luahan itu juga turut mendapat jawapan daripada seorang pengguna lain yang turut menerima pengalaman yang sama seperti itu cuma bezanya, Ayda tidak menengkingnya tetapi hanya datang lewat sebanyak dua kali.

Namun, semalam pengguna yang merupakan salah seorang krew produksi sebuah rancangan hiburan di televisyen itu tampil memuat naik status permohonan maaf pada Ayda mengatakan yang dia masih lagi dalam proses belajar menyesuaikan diri dan tidak patut memuat naik status seperti itu.

Mungkin krew itu telah tersalah sangka dengan tone nada Ayda sewaktu bercakap dengannya mengenai mikrofon itu, yang mungkin sedang bergurau. –utaranews.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *