“Alhamdulillah.., Tawaran Berlakon Tak Putus..” – Izreen Azminda

Meskipun sedang dihimpit pelbagai kontroversi berhubung isu rumah tangganya bersama dengan pemuzik bebas, Ude Wahid tetapi pelakon, Izreen Azminda tetap bersyukur kerana tawaran berlakon untuknya tidak putus dan masih berjalan seperti biasa.

Malah, Izreen juga turut berasa bersyukur kerana pihak produksi tidak memandang pada masalah peribadinya sebaliknya percaya pada hasil kerja serta dirinya yang tidak pernah membuat sebarang masalah walaupun sedang berhadapan dengan masalah peribadi.

Mungkin disebabkan oleh sikap profesional Izreen itu yang membuatkan dia masih mendapat tawaran, lagi pula hal peribadi dengan kerja adalah dua perkara berbeza. Selain itu, Izreen juga turut meminta supaya netizen berhenti menganggu rakan baiknya, Rita Rudaini di Instagram.

Ini kerana, sejak memilih untuk menutup akaun Instagram-nya, netizen bertindak menyerang Instagram Rita sedangkan Rita tidak mempunyai kaitan dengan hal rumah tangganya. Oleh itu, Izreen meminta baik peminat mahupun ‘haters’ supaya berhenti menganggu ketenteraman Rita.

Betul itu, jangan disebabkan marah pada nyamuk, habis kelambu dibakarnya, sudah terang-terang walaupun berkawan tapi hal rumah tangga Izreen tiada kaitan dengan Rita. Netizen kena bawak bertenang dan beri ruang kepada Izreen untuk selesaikan hal rumah tangganya sendiri. –utaranews.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *