Brad Pitt Jalani Kehidupan Sihat Selepas Berpisah Dengan Angelina Jolie

Meskipun sedang dihimpit kontroversi yang kononnya dia sedang hangat bercinta dengan seorang pelakon, bekas suami Angelina Jolie, Brad Pitt telah mengeluarkan satu kenyataan mengatakan yang dia boleh membuatkan wanita termasuklah pelakon wanita mengigit jari.

Menurut laporan, sumber terdekat Brad mengatakan yang buat masa ini, Brad masih tidak mahu menjalinkan hubungan dengan sesiapa pun, dan daripada mencari pengganti Jolie, Brad lebih memilih untuk menghabiskan tahun 2018-nya itu bersendirian.

Malah, Brad juga dikatakan telah mula memberi keutamaan pada kesihatan dirinya dengan mula menjaga badan, memakan makanan yang sihat serta mengurangi pengambilan alkohol.

Bukan itu sahaja, tetapi selepas berpisah dengan Jolie, Brad juga dikatakan turut memanfaatkan masa terluangnya dengan mencuba perkara baru. Jadi, atas sebab itu juga, mengapa Brad tidak mempunyai banyak masa untuk menjalinkan hubungan dengan mana-mana wanita.

Sementara itu, di parti Oscar minggu lepas, Brad dilihat kurang bergambar dengan tetamu-tetamu lain dan sebaliknya hanya bergambar dengan pengurusnya sendiri iaitu Cynthia Pett-Dante.  –utaranews.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *