Kutip RM 1 Juta – KL Special Force Terima Respon Positif Dari Rakyat Malaysia

Ternyata kehebatan yang digempar-gempurkan sebelum ini mengenai filem arahan pengarah terkenal, Syafiq Yusof iaitu ‘KL Special Force’ ternyata bukan sekadar omong kosong kerana meskipun baru sahaja memasuki hari keempat penayangan, tetapi filem itu telah berjaya mengutip  sebanyak RM4.3 juta.

Dimana, dengan catatan seperti itu juga, filem lakonan pelakon hebat seperti Datuk Rosyam Nor, Syamsul Yusof dan Fattah Amin itu turut telah berjaya menewaskan rekod filem pecah panggung yang sebelum ini dipegang oleh filem ‘Abang Long Fadhil 2’.

Malah, selaku produser filem itu, Datuk Yusof Haslam agak terkejut kerana tidak menyangka filem arahan dan lakonan anaknya itu akan menjadi sehebat itu sehingga dijangka bakal memecahkan panggung tidak lama lagi.

Dari hasil kutipan yang sebegitu banyak itu juga, ia turut dapat membuktikan yang filem ‘KL Special Force’ itu juga telah mendapat reaksi yang sangat positif daripada netizen. Yang mana rata-rata netizen yang telah menonton filem itu memberikan review yang bagus serta kata-kata pujian pada filem ‘KL Special Force’.

Akhirnya, selepas beberapa filem tempatan kurang mendapat sambutan hangat di pawagam, filem keluaran Skop Production itu telah berjaya menarik minat pencinta filem tempatan untuk pergi ke pawagam.

Jadi, pastikan anda yang masih belum menonton filem ‘KL Special Force’ itu, tidak melepaskan peluang untuk pergi menyaksikan filem aksi itu di pawagam berdekatan anda. Tapi, sebelum itu kita layan dahulu trailer rasmi filem itu.

-utaranews.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *