“Lantaklah Pada Mereka Yang Nak Cakap Apa Sahaja..” – Kak Lina Pom Pom

Semalam heboh di media sosial apabila terdapat beberapa portal berita tempatan melaporkan mengenai perubahan besar yang berlaku kepada penyanyi ‘Usah Ditambah Bara Yang Tersimpan’, Elly Mazlein atau lebih dikenali sebagai Kak Lina Pom Pom.

Dalam laporan itu, Elly menafikan dakwaan yang mengatakan dia telah melakukan pembedahan membesarkan saiz payudara gara-gara saiz payudaranya kini kelihatan lebih montok dan besar daripada sebelum ini.

Menurut Elly, payudaranya kelihatan seperti itu kerana dia masih lagi menyusukan anak perempuannya, Putri Sara Sefhia yang kini sudah berusia dua tahun. Memikirkan tiada motif untuk melakukan pembedahan itu, Elly dalam masa yang sama menegaskan yang payudaranya itu adalah asli.

Oleh itu, dia juga tidak kisah pada apa yang netizen ingin katakan padanya termasuklah yang ingin mengelarkannya sebagai simbol seks kerana dia sudah melalui pelbagai perkara sebelum ini, jadi, dia sudah tidak kesah dengan semua itu.

Betul juga itu, mulut orang bukan seperti mulut tempayan yang kita boleh tutup bila-bila masa, sabar sahajalah Elly yang penting Elly tidak lakukan seperti apa yang mereka katakan. Biasalah betuk badan perempuan akan berubah terutama sekali jika sedang menyusukan anak. –utaranews.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *