Make Up Simple Fazura Dipuji Ramai Peminat

Kalau sudah nama pun orang cantik, pakai solekan yang ringkas sahaja pun sudah mencukupi untuk menyerlahkan lagi kecantikan semula jadi yang dimiliki oleh pelakon terkenal, Fazura sewaktu di majlis resepsi keduanya hujung minggu lalu.

Dimana, dalam majlis resepsi yang dibuat khas untuk 5,000 orang peminat di Royale Palace itu telah  menampilkan Fazura mengayakan kebaya songket berwarna biru sedondon dengan suaminya, Fattah Amin.

Selain pakaian serta perhiasan majlis malam, solekan nipis yang dikenakan oleh Fazura juga turut mendapat pujian daripada netizen yang rata-ratanya bersetuju yang meskipun tanpa solekan tebal seperti pengantin lain, Fazura tetap kelihatan cantik dan anggun.

Jika lihat gambar-gambar majlis respsi pasangan sejoli itu mamang tidak dinafikan walaupun serba ringkas Fazura tetap cantik dan mata mamang akan tertumpu kepadanya sahaja, bersesuaianlah dengan gelarannya sebagai salah seorang pelakon wanita tercantik di Malaysia.

Tapi, mungkin disebabkan oleh jurusolek Fazura telah menyoleknya dengna ikhlas jadi sebab itu hasil solekannya begitu cantik dan memikat berbanding hasil solekan yang dilakukan sambil menyindir orang lain. Opps~

Menyindir atau tidak, yang penting Fazura telah selamat berkahwin dengan jejaka pilihan hatinya, dan apa-apa pun, selamat pengantin baru buat Fattah dan Fazura, semoga bahagia dan berkekalan sehingga ke Jannah.  –utaranews.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *