Nazim Othman Tak Kisah Digelar Poyo Kerana Watak Lelaki Korea

Kalau sebut sahaja nama Nazim Othman, pasti yang akan terlintas difikiran adalah imejnya yang sentiasa kemas serta rupanya yang persis pelakon Korea Selatan. Mungkin atas sebab itu juga mengapa Nazim sering melakonkan watak jejaka Korea seperti dalam drama ‘Cinta Teruna Kimchi’ dan terbaru ‘Monalisa’.

Mengakui rimas membawa watak seperti itu, tetapi Nazim tetap bersyukur kerana masih diberi kepercayaan membawakan watak seperti itu kerana menganggap itu semua sebagai jenamanya yang tersendri dalam mencipta nama dalam industri seni.

Oleh itu, Nazim memilih untuk tidak mengendahkan sama ada netizen akan suka atau tidak dengan lakonannya itu kerana dia memilih untuk melihat perkara itu dari sisi positif. Dimana dia melakukan semua itu bukan hanya kerana kerja dan minat sahaja tetapi kerana itu adalah sumber pendapatannya.

Jadi, tidak kira apa sekali pun watak yang terimanya, tidak kira netizen akan berasa rimas atau mengatakan dirinya poyo, dia tetap akan lakukan yang terbaik.

Biasalah itu mulut orang memang tidak akan berhenti bercakap, yang penting Nazim berikan yang terbaik untuk melakonkan watak itu. Lagi pula, rasanya dalam ramai-ramai pelakon lelaki di Malaysia ini, wajah Nazim Othman sahaja yang paling sesuai untuk melakonkan watak jejaka Korea. –utaranews.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *