Netizen Puji Kecantikan Rambut Lebat Eira Syazira

Meskipun sudah memasuki usia 34 tahun dan mempunyai tiga orang cahaya mata tetapi kecantikan yang dimiliki oleh pelakon, Eira Syazira seolah-olah seperti tidak telan dek zaman kerana dia masih kekal cantik seperti sebelum berkahwin dahulu.

Menurut isteri kepada Azad Jazmin itu, dia sebenarnya sangat menjaga dan mementingkan penjagaan imej dari hujung rambut sehingga ke hujung kaki. Tapi, yang paling dijaganya adalah rambut supaya rambutnya sentiasa kelihatan cantik dan sihat.

Malah, disebabkan rambutnya yang panjang dan cantik itulah, Eira sering menjadi perhatian netizen terutama sekali di media sosial dimana disetiap gambarnya pasti akan terdapat komen netizen yang memuji kecantikan rambut yang dimilik Eira.

Malah, bukan hanya memuji tetapi netizen juga turut meminta Eira berkongsi tips bagaimana dia menjaga rambutnya supaya kelihatan lebat dan masih cantik seperti itu. Namun, persoalan itu masih belum tiada jawapan.

Tidak dinafikan yang rambut Eira Syazira adalah diantara rambut selebriti wanita yang tercantik selepas Anzalna Nasir. Kedua-dua mereka mempunyai rambut yang sangat panjang dan lebat, itu membuatkan ramai wanita lain mencemburui mereka.

Jadi diharap, Eira dapat berkongsi rahsia penjagaan rambut yang sering diamalnya suatu hari nanti supaya netizen juga boleh memiliki rambut selebat dan secantik Eira Syazira. –utaranews.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *