Park Bo Gum Akan Temui Peminat Di KL, Penang Dan JB

Berita gembira buat peminat Kpop terutama sekali pelakon drama ‘Love in the Moonlight’ iaitu Park Bo Gum kerana anda berpeluang untuk bertemu dengan pelakon itu di majlis pelancaran Galaxy S9 yang akan berlangsung tidak lama lagi.

Teka-teki itu berjaya dirungkai netizen Malaysia yang sangat meminati artis-artis Korea apabila mereka berhasil memecahkan kod emoji yang dipaparkan di Facebook Samsung Malaysia. Dimana, kod itu membawa mereka kepada tajuk drama ‘Love in the Moonlight’ dan nama pelakon itu iaitu ‘Park Bo Gum’.

Lebih mengembirakan, Park Bo Gum bukan sahaja akan menyertai pelancaran Samsung Galaxy S9 itu di Kuala Lumpur sahaja tetapi dia juga turut akan menyertai jelajah yang akan berlangsung selama tiga hari itu di Pulau Pinang dan juga di Johor Baharu.

Oleh itu, peminat-peminat drama Korea terutama sekali Park Bo Gum pastikan anda tidak melepaskan peluang untuk bertemu bintang terkenal Korea Selatan itu pada 16 sehingga 18 Mac jika anda berada berdekatan dengan Pavilion, KL; Queensbay Mall, P.Pinang atau AEON Bandar Dato On, JB.

Sementara itu, meskipun Samsung Galaxy S9 bakal dilancarkan pada 15 Mac ini,  tetapi pihak Samsung hanya akan mula menjual telefon pintar itu pada 16 Mac sahaja. Apapun, pastikan anda tidak lepaskan peluang keemasan itu. Sebelum itu, kita layan dahulu iklan Galaxy S9 yang turut menampilkan Park Bo Gum.

–utaranews.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *