Peminat Malu Tengok Janna Nick Pakai Seluar Ketat Dalam Melodi

Selain perlu sentiasa kelihatan cantik dan kemas, seorang selebriti itu juga perlu memastikan pakaian yang mereka gayakan tidak kira untuk berlakon atau mengacara perlu bersesuaian dengan mereka kerana jika tersilap ia pasti akan menarik perhatian netizen untuk mengecam selebriti itu.

Seperti yang terjadi kepada pelakon, Janna Nick sewaktu mengacarakan rancangan Melodi minggu lalu,  gara-gara memakai seluar jenis ‘skinny’, Janna telah dikecam dengan peminatnya yang rata-rata berasa malu untuk menonton Melodi kerana seluar yang dipakai oleh Janna terlalu ketat.

Namun, dalam ‘instastory’ miliknya, pembantu peribadai Janna tampil menjelaskan isu itu dengan mengatakan yang Janna dipaksa memakai seluar itu kerana ia lebih bersesuaian dengan pakaian Janna pada hari itu.

Sedar akan kesilapannya itu, Janna juga turut meminta maaf kepada semua peminatnya yang berasa terganggu kerana seluar ‘skinny’-nya itu dan menerima semua teguran itu dengan hati yang terbuka serta tidak akan mengulangi kesilapan seperti itu lagi.

Respect betul dengan Janna Nick ini, walaupun kena kecam tetap Janna tidak mudah melatah sebaliknya dengan tenang mengakui kesilapannya sendiri. Pasti selepas ini Janna tidak akan pakai lagi seluar ketat demi peminatnya. –utaranews.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *