Selepas Tinggalkan Lee Min Ho, Kini Suzy Pilih Hero Goblin Sebagai Pengganti

Selepas mengesahkan hubungan percintaanya bersama pelakon yang terkenal menerusi drama ‘City Hunter’ dan ‘Boys Over Flower’ iaitu Lee Min Ho pada bulan November lalu, bekas anggota kumpulan Miss A, Suzy telah menemui cinta terbarunya.

Tidak mengambil masa yang lama untuk ‘move-on’ dengan Lee Min Ho, menerusi agensinya, Suzy mengakui yang dia kini sedang dalam proses mengenali hati budi dengan pelakon drama ‘Goblin’ iaitu Lee Dong Wook.

Malah, agensi syarikat Lee Dong Wook, King Kong Entertainment juga turut mengesahkan yang hubungan kedua-dua pelakon itu masih diperingkat awal sekaligus mengesahkan yang mereka berdua kini sedang bercinta.

Sebaik sahaja berita mengenai hubungan Suzy dan Lee Dong Wook dilaporkan oleh media Korea Selatan, dan mendapat pengesahan daripada kedua-dua agensi pelakon itu, ramai netizen tertanya-tanya apakah reaksi Lee Min Ho yang sedang memenuhi latihan ketenteraan wajibnya.

Malah, bukan itu sahaja, tetapi netizen juga turut memberikan reaksi yang berbeza terhadap pengesahan hubungan itu kerana Suzy baru sahaja berpisah dengan Lee Min Ho dan perbezaan usianya dengan Lee Dong Wook adalah sebanyak 13 tahun.

Tapi, yang pastinya itu bukanlah penghalang untuk seseorang itu bercinta, ternyata dua pelakon kacak yang mempunyai nama keluarga Lee ditakdirkan untuk bercinta dengan Suzy. –utaranews.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *