Sufian Suhaimi Tak Sangka Single Terbaru Dapat Sambutan Hebat

Walaupun masih belum secara rasmi dilancarkan tetapi lagu terbaru nyanyian Sufian Suhaimi bertajuk ‘Di Matamu’ tetap mendapat sambutan hangat dari netizen sehinggakan lagu itu juga turut menjadi tular di media sosial.

Sehinggakan penyanyi lagu itu sendiri berasa kurang percaya yang single terbarunya itu akan mendapat sambutan yang sehangat itu tetapi Sufian tetap bersyukur dan berterima kasih kepada semua pihak yang sudi membuat cover lagu itu.

Lebih memeranjatkan lagu ‘Di Matamu’ itu, bukan sahaja mendapat penerimaan dari netizen tetapi juga rakan artis, dimana terdapat beberapa rakan artis seperti Ernie Zakri, Haqiem Rusli, Achey, dan ramai lagi turut membuat cover lagu itu.

Menanggap lagu itu mendapat sambutan hangat kerana liriknya mudah diterima dan dekat dengan netizen, Sufian tidak merancang untuk menukar lirik lagu ‘Di Matamu’ itu dan akan melancarkan single terbaru itu tidak lama lagi.

Kalau dengar setiap lirik lagu ‘Di Matamu’ itu, ia sangat menyentuh hati mungkin sebab itu ramai orang katakan lagi itu merupakan luahan hati Sufian selepas putus tunang tapi tidak pasti betul atau tidak, yang penting lagu itu mendapat sambutan hangat.

Mari kita layan lagu ‘Di Matamu’ itu dahulu.

-utaranews.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *