Untung La Nelydia Senrose Dapat Kekasih Jutawan

Teka-teki mengenai siapakah jejaka yang telah berjaya membuka pintu hati pelakon, Nelydia Senrose untuk bercinta semula selepas putus cinta sebelum ini sehinggakan ada yang mengatakan dia sedang bercinta dengan bekas suami Fasha Sandha iaitu Jejai atau Toh Muda Rizal Ashram Ramli.

Namun, Nelydia awal-awal lagi menafikan khabar angina itu dan mengatakan yang dia masih solo dan hanya berkawan sahaja dengan Jejai. Tapi, kini, timbul pula khbar angin baru yang mengatakan Nelydia sedang hangat bercinta dengan seorang jutawan. Wow, betul ke?

Menurut laporan sebuah portal hiburan, adik kepada pelakon Uqasha Senrose itu dikatakan sedang bercinta dengan jutawan muda bergelar Mr. H yang juga merupakan kawan kepada Jejai. Malah, dari gambar laporan itu juga Nelydia kelihatan berpelukan mesra dengan jejaka itu.

Akan tetapi, kesahihan khabar angin itu masih tiada pengesahan walaupun daripada pihak Nelydia sendiri. Kalau benarlah khabar angin itu, tiada yang salah pun, kedua-duanya masih bujang dan kelihatan sama cantik sama padan lagi dalam gambar itu.

Cuma tertanya-tanya siapakah identiti sebenar jutawan bergelar Mr. H itu, beruntung Nelydia dapat teman lelaki jutawan. Harap hubungan percintaan Nelydia kali ini berkekalan sehingga ke jinjang pelamin. –utaranews.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *